ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Спорът между лицето на сутрешния блок на БНТ "Денят започва" Христина Христова и Красимир Минев се нажежи до краен предел и днес ще стане ясно кой ще продължи напред в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. В нея популярни лица от българския обществен живот прогнозират мачове от родния футболен елит.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Легендарният водещ, коментатор и анализатор на Шампионската лига има минимална преднина от само точка пред Хриси - 5:4.

Минев и Христова се затрудниха с прогнозите на неделните мачове. И двамата бяха посочили, че Етър ще спечели с 1:0 срещу Ботев (Пловдив), но "канарчетата" измъкнаха успеха с 2:1 във Велико Търново. За късния двубой Лудогорец - Берое (5:0), правилно предвидиха, че шампионите ще победят, но не познаха точния резултат и добавиха само по точка към актива си. Краси Минев води с 5:4 на красавицата от БНТ и дуелът им ще се разреши тази вечер със срещата Славия - ЦСКА 1948. 

Христова прогнозира победа на "червените" с 2:1. Надеждата на Минев пък е Славия да не загуби, което ще му гарантира продължаването напред в играта. Легендарният коментатор посочи успех на "белите" с 2:1.

Припомняме, че в играта Еfbet Лига популярни лица от българския обществен живот се състезават един срещу друг на елиминационен принцип, прогнозирайки мачове от родния футболен елит. Победителят от даден кръг продължава напред и му предстои сблъсък с нов съперник, а загубилият отпада. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения мач се дава 1 точка.

Преди седмица Христова елиминира от играта колежката си в БНТ Карина Караньотова, побеждавайки я с 6:5 точки. В генералното класиране на втория сезон на забавната ни игра с прогнози Хриси вече е втора с 10 точки.

Как точно Христина Христова и Красимир Минев прогнозираха мачовете от седмия кръг на играта Еfbet Лига - ВИЖТЕ ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!