Световният шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко няма търпение да стане баща за първи път, но в същото време се надява годеницата му Хейдън Пенетиър да не роди в дните преди мача с Кубрат Пулев. Очакваният с огромен интерес двубой ще бъде предаван директно по Нова телевизия в събота, а студиото ще започне в 23:00 часа.

Срещу Кубрат Пулев 38-годишният Кличко залага трите пояса в тежка категория - на Международната боксова федерация (IBF), на Световната боксова организация (WBO) и Световната боксова асоциация (WBA).

Терминът на половинката на укранеца е в края на месеца. "Трябва да роди около две седмици след мача", каза Кличко.

"Дано бебето не се роди преди мача. Надявам се нещата да преминат добре. Нещата не са лесни, защото имам задължения, които изискват много от мен", добавя боксовата легенда.

"Ще бъда с Хейдън веднага след мача. Чакаме момиченце и много се вълнуваме. Това е първото ми дете. Това е нашето първо дете. И двамата го искахме, и двамата нямаме търпение да станем родители. Това дете е плодът на нашата любов", развълнуван е Владимир Кличко.

"Хейдън е свикнала с мачовете ми, така че за нея ще е трудно да не е до мен за този двубой. След починалия ми баща, тя е най-големият ми фен. Тежко й е да не бъде тук, както и за мен е тежко тя да не е до мен, но такъв е животът. Определено чакам с нетърпение да бъда с нея за раждането на дъщеричката ни", завърши Кличко.

Американската актриса не е до любимия си преди мача му с Кобрата, а остана в САЩ.

Големият сблъсък с БЛИЦ: Кличко срещу Пулев