Владимир Кличко продължава с цирка преди боя с Кубрат Пулев. Последното изпълнение на украинеца е повече от скандално. Компанията на Кличко - KMG, която организира мача за световните титли в тежка категория на 6 септември в Хамбург, отказа достъп на българските медии в залата.

Единственото изключение прави "Нова телевизия", която държи правата за излъчване в България и няма как да не бъде акредитирана. Българските вестници и радиа са получили отказ.

Причината за него е, че броят места за журналисти е ограничен. И въпреки навременните заявки родните медии няма могат да присъстват в залата. Срокът за подаване на данните бе 8 август. Чак в петък обаче бе получен отрицателният отговор. Единственият вариант за присъствие в залата е билет, но те отдавна са изчерпани.

Капацитетът на спортното съоръжение "О2 Арена" в Хамбург е 16 хиляди седящи места. Няма информация кои световно известни медии попречиха на българските журналисти да получат достъп.

Това е поредната обида на организаторите към Пулев, на когото от "К2 промоушънс" предоставиха 2 пропуска за боя. Това обаче не притесни Кобрата, платил вече над 5000 евро за билети на роднини и приятели.