Главният мениджър на националния отбор по художествена гимнастика - индвидуално Бранимира Маркова се включи по телефона в предаването "Спортна треска" по БНТ, в което похвали Невяна Владинова за блестящото й представяне на Световната купа в Баку. "Много съм щастлива. Гордея се с Невяна Владинова. И в трите дни от състезанието се бори докрай и показа, че е един изключителен състезател. Тези медали са резултат от един дългогодишен труд и нейната любов, постоянство, търпение и много работа се възнаградиха. Много съм щастлива от представянето й. Вярвам, че това ще ни вдъхнови за още по-добри резултати", каза Маркова след спечеленото злато от Неви.

"Естествената конкуренция е много важна за отбора. Започнахме сезона много успешно, това е успех за целия отбор. Боряна Калейн стартира и се представи много добре, както и Катрин", коментира Маркова.

Тя се надява на успешно представяне на гимнастичките ни и на предстоящата Световна купа в София - 5-7 май: "Предстои Световната купа в София. Надявам се момичетата да играят стабилно, да се представят възможно най-добре, защото пред българска публика е много отговорно."