Състезателките по художествена гимнастика от националния отбор индивидуално участваха в красива и различна фотосесия. Пред обектива на Анна Недкова момичетата захвърлиха триката и тренировъчните клинове и плениха почитателите си с официални дрехи.

Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Боряна Калейн и Петя Борисова смаяха с красотата си. И петте замениха цвичките с обувки на висок ток.

Невяна Владинова изглежда превъзходно, легнала върху топка.

Страхотно впечатление за пореден път направи умопомрачителната Катрин Тасева. Тя заложи на пролетен аутфит – жълт панталон, красив топ, синьо сако и цветни обувки.

Боряна Калейн бе с черен гащеризон и черни обувки на висок ток, с които показа, че отново владее до съвършенство любимата си гимнастика.  

Ерика Зафирова блести с червен тоалет и преливащи червено-черни обувки. И естествено топка на врата си, която контролира без притеснение.

Петя Борисова внесе изключително свеж полъх на цялата фотосесия със супер жълта рокля и лента в преливащи цветове.

"За първи път от години насам имаме такъв страхотен отбор от индивидуални състезателки. И петте са страшно добри, създадоха изключителна конкуренция помежду си. Главният мениджър Бранимира Маркова ще има тежка задача да избере кои момичета ще представят страната ни на състезанията през сезона. Но това да е проблемът", пошегуваха се от федерацията по гимнастика пред екипа ни.

"Освен че са талантливи и вече се налагат на международната сцена и петте момичета са изключително красиви. Сами се убеждавате в това", допълват от родната централа.