Световната и европейска шампионка, както и олимпийска медалистка по художествена гимнастика Ренета Камберова постига успехи и извън гимнастическия килим и залата. За сравнително кратко време, в което си почиваше след медала в Рио, Рени обмисляше сериозно накъде да поеме, за да се реализира. Познавайки хъса, енергията и устремеността на Камберова, никой не се съмняваше в успехите, които ще постигне и извън гимнастиката.

Рени вече обяви, че съвсем скоро ще бъде официално открито новото студио за красота в столицата. То носи името "Сорбе" и ще бъде от класата, която приляга на най-добрите. Такава бе и идеята на красивата грация - да бъде различно, стилно и качествено. Студиото вече има своята популярност, след като ще бъде партньор на една от най-силните галавечери по ММА в Свети Влас на 2 август. Съорганизатор на събитието е Теодор Карастоянов, а на едно място ще се съберат част от елита на този спорт.

Официалното откриване на студиото ще стане ясно на малко по-късен етап, идеята е да се избегне почивния месец август и с нови сили и вдъхновение Рени да превземе и това поприще през септември.

И още нещо...

"Знаете, че спортът никога няма да си тръгне от мен. Нито пък аз ще си тръгна от спорта. Очаквайте още една сериозна и доста голяма изненада от мен. Съвсем скоро време ще феновете ми ще я разберат. Няма да разкривам повече подробности, защото в момента все още работим върху нея. Никога няма да забравя откъде съм тръгнала, обичам моя роден град Пазарджик", каза Рени загадъчно пред екипа ни.

На въпрос, може ли да я очакваме в художествената гимнастика, където със сигурност ще се чувства в свои води, синеоката хубавица отговори: "Ще бъде нещо сериозно. Имайте търпение. Имам амбиция да се развивам и ще докажа, че ще се справя..."
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

Официалният постер на галавечерта по ММА. Сред партньорите е и Sorbet Beauty Studio