Любимият ансамбъл на България по художествена гимнастика отново взриви препълнената зала „Арена Армеец”. Няколко месеца след грандиозния бенефис на 17 ноември миналата година, този път грациите бяха част от супер шоуто на Слави Трифонов.

Залата беше пълна до последното място и шоуто наистина беше на изключително професионално ниво. Част от него бяха Михаела Маевска, Ренета Камберова, Цветелина Найденова, Любомира Казанова и Снежана Дечева. И петте момичета изглеждаха прекрасно и отново изправиха на крака почитателите си.

Любимките на България представиха три танца върху песните „Росни ми, росни, Росице”, „Притури се планината” и най-новата песен на Слави „Тя”. Видеото към песента бе заснето с участието на Рени Камберова и Цвети Найденова.

Европейските и световни шампионки, както и медалистки от Олимпиадата в Рио, ще участват в шоуто на Слави днес и утре отново в зала „Арена Армеец”.

Те тренираха в последните два месеца и половина, за да се подготвят по най-добрия начин за концерта. Отново им помогнаха танцовите педагози Елица Павликенова и Маргарита Будинова, които вече работят към ансамбъла по художествена гимнастика.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ