Капитанът на ЦСКА Юрген Матей каза цялата истина за случилото се на терена срещу Зоря. „Червените“ загубиха с 0:1 на своя земя от украинците в третия си мач от групите на Лигата на конференциите. Нидерландският защитник е категоричен, че поражението е изцяло вина на “червените” и не трябва да се търси влияние на съдията, въпреки че тимът е заслужавал поне една дузпа.

“Имахме ситуации през първото полувреме, а те вкараха с може би единствения удар през целия мач. Нещата се получиха твърде неприятно за нас. Изиграхме добър двубой през първата част, имахме шансове, но не вкарахме. Трябваше да продължим така и след почивката”, каза Матей.

“Тази загуба е изцяло наша грешка. Трябваше поне да не загубим. Те ни дадоха доста пространства през първата част, но след това предадохме двубоя. Те пресираха доста високо, но пак имахме шанс да играем футбол. Трябваше да намерим начин да продължим”.

“Ако трябва да бъда честен, имаше избутване при ситуацията за дузпа. Реферът изгуби контрол в мача, но трябва да гледаме себе си. Заслужавахме поне една, но не съдията ни е виновен”, завърши Матей.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа