"Незаслужен резултат. Такова е моето мнение, такова е мнението на Моуриньо. Самото му изказване красноречиво показва какво се случи на терена. Стратегията в началото беше успешна, особено първите 20 минути на второто полувреме, когато тръгнахме да се надиграваме“, заяви Стойчо Младенов при завръщането на ЦСКА от Рим, където  снощи падна с 1:5 от Рома в първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„След червения картон Рома ни вкара два гола. Мен тази загуба няма да може да ме заблуди. Знам, че имаме стойностен отбор с добри футболисти. Представихме се добре като игра. Като игра съм доволен.

Да, имаше грешки при първите три гола, които не трябваше да се допускат, но това е процес на доизграждане на един отбор и стил, който искаме да показваме. Тактическата дисциплина беше на висота.

При 3:1 имахме възможност да се надиграваме с противника и да търсим възможност да обърнем резултата, но този червен картон приключи всичко. Като показатели почти се изравняваме с отбора на Рома, но класата в такива моменти е решаваща.

При тях класата е в изобилие. В отсъствието на много основни състезатели ни лишават от положителни неща в хода на мача в много отношения. Вижда се, че стилът, който практикуваме, го подобряваме във всеки един мач. Надявам се когато се върнат контузените, потенциалът, класата и силата на ЦСКА да е на много по-добро ниво.

Резултатът боли, много боли. Не го заслужавахме. Това и Моуриньо го определи в изказването си след мача, но мислим за следващия двубой", добави Младенов.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа