Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов и защитникът Иван Турицов дадоха пресконференция преди мача от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу Зоря. Двубоят с украинците е от 22 часа на Националния стадион „Васил Левски“ утре.

„Мачовете във вътрешното първенство не отказват влияние на участието ни в Европа. Това се отнася и за предстоящия си съперник. Това, че Зоря загуби с 1:6 в Украйна, няма да му повлияе  негативно. Напротив – смятам, че украинците ще се мотивират заради тежкото поражение и да се докажат в Лигата на конференциите“, заяви Младенов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Треньорът им използва една и съща схема, наясно съм неговите идеи и с футбола, който изповядва. Схемата им е една и съща през последните години. Трудно ще се изненадаме.

Ще търсим на всяка цена победата, защото, ако не успеем, шансовете ни ще намалят до минимум да се класираме за следващия кръг.
 
Аз съм най-щастлив, че ще има фенове на стадиона. С тях е друго. С тях успяваме.
 

Искам да сме ефективни в двете фази на играта. Имам пълното доверие на всички футболисти. Знам, че на  когото заложа, ще защити себе си, клуба и своя избор.

Бисмарк Чарлс продължава да се възстановява. Подобряваме неговото физическо състояние и през ноември очаквам да е на линия“, каза още наставникът на 31-кратните шампиони.

„Предният път с Зоря ме изгониха, получих червен картон. Сега това ме мотивира да се докажа. В много добра физическа форма съм. Чувствам се перфектно“, сподели от своя страна Иван Турицов.

Припомняме, че ЦСКА и Зоря играха през август 2019 година в пресявките  на Лига Европа. Украинците продължиха напред след 1:1 и 1:0 и немалко съдийско подпиране.
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа