Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 22:00 часа срещата от третия кръг в група "С" на Лигата на конференциите между ЦСКА и Зоря (Луганск). Делегатът на срещата Ариел Кенет Шайман от Израел инспектира за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък, пише cska.bg.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Зоря ще бъдат в сиво-черно райе.

Вратарят на "армейците" ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на украинците - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Австрия - Мануел Шютенгрубер (главен), Роланд Бранднер (първи асистент), Роберт Щайнахер (втори асистент), Валтер Алтман (четвърти), а Михаел Аргиру от Кипър ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касите на стадион "Българска армия" и тази на ул. "Гурко" продължават да се продават билети за двубоя, които са със следните цени: 

- Сектор "А" - 25 лв.
- Сектор "Б" - 15 лв.
- Сектор "В" - 15 лв.
- Сектор "Г" - 15 лв.
- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно, а всички зрители трябва да носят със себе си зелен сертификат - те трябва да са ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест. За деца под 12-годишна възраст сертификат не е нужен.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си и документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона.

Днес ще работят 5 специализирани пункта за тестване - 2 на стадион "Българска армия" (до музея и пред фен магазина) и 3 около Националния стадион "Васил Левски" (до касите на "Гурко", езерото Ариана и до сектор "В"). Работното им време ще бъде от 11 до 22 ч.

Важно за зрителите в сектор "Г":

Привържениците на ЦСКА, които ще подкрепят отбора от сектор "Г", ще могат да влязат на стадиона единствено от входове 19, 18, 17 и 16, включващи и сектор "Лъвчето" между "Г" и "В".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа