ЦСКА приема Зоря от груповата фаза на Лигата на конференциите от 22 часа на националния стадион „Васил Левски“ тази вечер. Двата отбора отново ще премерят сили в евротурнирите, след като вече го направиха в Лига Европа през 2019 година. Тогава украинците не без помощта на съдиите елиминираха ЦСКА след 1:1 в София и 1:0 на своя земя. Сега „червените“ ще търсят сладко отмъщение и първа победа в групите на новия турнир.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Стойчо Младенов има далеч по-малко проблеми в състава в сравнение с неговия колега Виктор Скрипник. Той няма да може да разчита на трайно контузените Кох и Чарлс. Треньорът на ЦСКА най-вероятно ще заложи в халфовата линия на Вион и Мухар, макар че има колебание дали да пусне Жеферсон вместо французина. Никакви други изненади в стартовия състав на „червените“ не се очакват.

Зоря претърпя огромен кошмар през уикенда. Загуби с 1:6 от Шахтьор (Донецк) за първенство, а двама от играчите получиха контузии – Вернидуб и Назарина. Първият все пак ще попадне в групата за мача довечера, но вторият остана извън сметките на треньора Скрипник и неговия помощник – българина Веселин Бранимиров.

ЦСКА – ЗОРЯ
Лига на конференциите, група „С“
Днес от 22 часа по МAX Sport 3
София, ст. „Васил Левски“
Съдия: Мануел Шутенгрубер (Австрия)

Вероятни състави:

ЦСКА София (Bul)
ЦСКА: Бусато, Турицов, Лам, Матей,  Мазику, Вион, Мухар, Кери, Кайседо, Вилдсхут, Йомов
Контузени: Кох, Чарлс
Наказани: няма



ЗОРЯ: Мацапура, Снурицин, Имереков, Цвек, Хомченовски, Фаворов, Булеца, Громов, Гладки, Захеди, Саядманеш
Контузени: Шевченко, Кочергин, Кабаев, Назарина
Наказани: няма


Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа