ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Специалните служби отчетоха слабо земетресение в мексиканската столица Мексико Сити по време на мача на националния отбор на страната срещу Германия (1:0) на Мондиал 2018. Счита се, че причината за слабия сеизмичен трус е попадението на Ървинг Лосано във вратата на Мануел Нойер през първото полувреме. Така е отбелязано и в съобщението в „Туиър“ на Мрежата за сеизмични наблюдения, геологически анализ и изследвания (SIMMSA).

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Регистрираното земетресение в Мексико Сити има изкуствен характер. Вероятно е предизвикано от масови подскоци в един и същи момент във времето на гола на националния отбор на световното първенство. Земетръсът е отчетен от поне два наши датчика“, пише в съобщението.

Хиляди фенове на „ацтеките“ с бяха събрали на площад „Сокало“ в столицата Мексико Сити, за да гледат мача срещу световните шампиони. Ървинг Лосано вкара единствения и оказал се победен гол в срещата в 35-ата минута. Това предизвика възторг у феновете на Мексико. Горе-долу по същото време е отчетена и сеизмичната активност.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ