Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Световните шампиони от френския национален тим пристигнаха в столицата на родината си Париж точно в 17:55 часа българско време с полет от руската столица Москва. Припомняме, че „петлите“ сразиха Хърватия с 4:2 на финала на Мондиал 2018 в Русия.

Първи от самолета на летище „Шарл дьо Гол“ се появи капитанът Юго Лорис със световната купа в ръце, а веднага след него слязоха селекционерът Дидие Дешан и останалите национали, които също бяха посрещнати на червен килим и всеки мина по него.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Френските национали минаха покрай множество плакати, гласящи: "Париж Ви обича!" (Paris vous aime). След това всички се събраха върху специална платформа и започнаха да пеят песни. Новите герои на Франция се качиха на автобус, на който бе изписано с огромни букви „Шампиони“, и се насочиха към централните улици и площади на Париж, за да поздравят феновете и да им покажат световната купа. Тя за втори път е притежание на „петлите“, печелили я преди това през 1998 година, когато бяха домакини на Световното. Булевард "Шанз-Елизе" е изпълнен с фенове, очакващи своите герои.

Накрая на празненствата френските национали ще бъдат посрещнати от президента Еманюел Макрон в Елисейския дворец.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ НА МОНДИАЛА В РУСИЯ