Лудогорец тръгна по стъпките на Реал (Мадрид) и вече прилича по нещо на именития си съперник в тазвечершния мач от груповата фаза на Шампионската лига.
 
Мачът е от 21:45 часа на стадион "Васил Левски" в София, а по трибуните със сигурност ще има много фенки, които няма да спрат да подкрепят "орлите" през цялото време.
 
Такива са обещанията на женската фракция на фенклуба на Лудогорец "Зелените дами".  Създадени през април миналата година, "момичетата следват примера на женският фенклуб на Реал "Бялото изкушение", съществуващ от 1995 година.
 
"Ние сме 14 момичета и ще бъдем на стадиона тази вечер. Ние никога няма да спрем да подкрепяме отбора, независимо дали играем с Реал (Мадрид) или с "Ботев" (Враца). Ние подкрепяме отбора през цялото време, не сме като хулиганите, които идват на стадиона, за да създават проблеми. Надяваме се да изглеждаме добре тази вечер на терена и ако може да победим. Мечтаем да видим като Стоянов не дава на Роналдо да отбележи, а Александров вкарва на Касияс", коментира Елена Господинова от фенклуба пред вестник "Ас".

БЛИЦ TV: Викове по Роналдо и Бейл
БЛИЦ TV: Народът иска, "кралете" не дават!
БЛИЦ TV: Ексклузивни кадри от пристигането на Реал (Мадрид) 
БЛИЦ TV+СНИМКИ: Симпатична баба цъфна при Реал на "Васил Левски"
--------------------------
Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!
Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!
БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа