Представителите на УЕФА, които имаха проблем със служителите на "Паркинги и гаражи", инспектираха за последно стадион "Васил Левски" и го одобриха за мача от Шампионската лига между Лудогорец и Реал (Мадрид). Очакваният с огромен интерес двубой от Група "B"  е в сряда от 21:45 часа.

Пратениците на европейската централа одобриха ремонтите, които са извършени на база преоръките, направени преди участието на разградчани в групите на Турнира на богатите. Както е известно, през последните няколко седмици по Националния стадион се направиха редица подобрения, включително поставянето на ново табло. Преди дни бе демонтирано старото табло над Сектор "Б", а днес беше поставено новото, което е 57 квадрата. То ще бъде използвано не само за мачовете на Лудогорец с Реал (Мадрид), Базел и Ливърпул, а и за предстоящите евроквалификации на България с Хърватия на 10 октомври и Малта на 16 ноември.

Централните коридори в Сектор "A" вече са пребоядисани. В съблекалните и стаите на съдиите и делегата са монтирани модерни телевизионни екрани. Абсолютно нови седалки са сложени на резервните скамейки на "Васил Левски". Беше направено оразмеряване на игрището с геодезисти. Теренът е леко смален на ширина и дължина - с по около 30 сантиметра. И в момента е точно 105 на 68 метра.

Покритата лекоатлетическа писта бе застлана с мокет и се превърна във ВИП зона за 600 души, които плащат по 1000 лева, за да гледат мегасблъсъка в сряда вечер.

И тази вечер на "Васил Левски" течаха последни приготовления за мача в сряда. Карло Анчелоти обаче ще изведе още утре Кристиано Роналдо и компания за тренировка на Националния стадион. Заниманието на настоящия носител на Шампионската лига е насрочено за 19:00 часа и ще бъде открито за журналисти в първите 15 минути.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа