Вратарят на Ювентус и на италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон коментира очакванията си за мача в София. В събота от 21:45 часа "адзурите" се изправят срещу България на "Васил Левски".

"Определено няма да ни бъде лесно да преодолеем българската бариера. Винаги се сблъскваш с трудности, когато играеш с национални отбори от тази част на Европа. Там винаги ти се налага да се сражаваш с много упорити тимове, които се раздават на 120%, защото искат да покажат в мача с Италия колко струват", коментира Буфон.

"Имаме големи шансове, ако подходим правилно към мача и на терена сме с необходимата концентрация. Когато играем на върха на възможностите си, можем да победим всеки. Такъв отбор сме“, продължи вратарят.

"Антонио Конте заслужи уважението и доверието на играчите със своето справедливо отношение. Той се отнася еднакво към всички играчи. Правилата в националния отбор са за всеки. Всички се намираме в еднакво положение, когато става въпрос за избор на състава за този или друг мач. Това е много правилен метод на работа", добави Буфон.

Нашата група "Н" за европейските квалификации