Феновете на Стяуа не можаха да простят на своите любимци отпадането на тима от Лудогорец в плейофите на Шампионската лига. Румънският гранд загуби с 0:1 реванша в София и след 5:6 при дузпите отива в Лига Европа.

След срещата много от футболистите на Стяуа се прибраха директно в съблекалнята, но треньорът Константин Гълка тръгна след тях и ги викна обратно да поздравят феновете на отбора, които дойдоха в София. Гневът на ултрасите се изля върху Корнел Ръпа, който пропусна решителната дузпа, и Ясмин Латовлевич. Десният бек бе принуден да съблече фланелката си, а привърженик я взе и захвърли на земята с мотив, че той не заслужава фланелката с номер 2.

Латовлевич също бе съблечен от привържениците на Стяуа и се прибра в съблекалнята по боксерки, но фланелката му не бе хвърлена на терена, а запазена от фенове, пише "Про Спорт".

Сайтът "Спорт.ро" пък посочва, че собственикът Джиджи Бекали е бил направен на пух и прах от привържениците. Политиката на продажба на най-добрите играчи е критикувана бурно от феновете на Стяуа, които смятат, че отборът няма как да се класира за Шампионската лига, след като си тръгнаха Татарушану, Гардос, Пинтилий или Пиовакари, а на тяхно място не бяха доведени играчи със същите качества, с изключение на Арлаускис.

Не за първи път феновете искат от Джиджи Бекали да напусне Стяуа, припомня "Спорт.ро". През 2009 г. и през 2011 г. ултрасите издигнаха лозунга "Продай, махни се, умри".

С кои отбори ще се падне Лудогорец, ще научим само след часове. В 18:45 часа стартира церемонията по тегленето на жребия за групите на Шампионска лига, която ще може да наблюдавате в БЛИЦ директно с картина.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите