Героите от Лудогорец купонясваха заслужено до ранни зори, видя репортер на БЛИЦ. След като снощи "орлите" ликуваха на "Васил Левски", класирайки се в групите на Шампионската лига, заслужено се отдадоха на празненствата. Избраниците на Георги Дерменджиев надвиха Стяуа с 6:5 при дузпите след 1:0 на реванша и 1:1 общ резултат от двата мача. Веднага след срещата щастливият бос на разградчани Кирил Домусчиев поведе играчите към Студентски град, за да ги почерпи подобаващо.

Празненството беше в дискотека "Котън клуб", а за доброто настроение на "орлите" се погрижи половинката на Константин Динев - Емилия.

"Спах съвсем малко, но всичко това си заслужава. Емоцията е прекалено голяма. Всички бяхме заедно и празнувахме, защото ние сме един добър колектив и всичко правим заедно", коментира треньорът Георги Дерменджиев тази сутрин в ефира на БНТ.

В лагера на Лудогорец с нетърпение очакват да научат имената на съперниците си в груповата фаза на Шампионската лига. В 18:45 часа стартира церемонията по тегленето на жребия, която ще може да наблюдавате в БЛИЦ директно с картина.

emilia_ludogorec.jpg

lud_avtobus.jpg

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите