Тежък инцидент е станал през изминалата нощ в София. Жена алармира, че шофьор се е блъснал в паркиран автомобил. Инцидентът е станал в кв. "Младост", пише Глас нюз бг.

Мариела Некова разказва, че в малките часове на 21 февруари е видяла кола, която се движила бързо и завила в квартална пряка.

Жената чула удар, като споделя и кадри от щетите. Оказало се, че е блъснат паркиран автомобил, който се намирал в близост до завоя.

Отговорният водач обаче не останал на местопроизшествието, а продължил по пътя си. "Това е "щастливецът" горкия, който сутринта ще се хване за главата. Къде ли ще го отведе нощта оня лудия", пише Мариела Некова.

Тя споделя и кадри, на които се виждат сериозните материални щети по паркираната кола.

Вижте целия разказ на жената за случката:

"Преди 15 -ина минути през пешеходната пътека пред "Фантастико", до Бизнес парка, префуча с 200 км някаква трошка. Влезе остро, буквално летейки, без изобщо да намали в завой за квартална пряка, чу се тряскане на коли.

"Лудият Макс" не спря изобщо, продължи да си лети с 200 из квартала. Слава богу, не беше помел кола срещу него, но е бастисал автомобил, паркиран на паркинг пред блоковете в непосредствена близост до завоя.

Това е "щатливецът" горкия, който сутринта ще се хване за главата. Къде ли ще го отведе нощта оня лудия... ."

Към момента няма официално потвърждение от МВР за катастрофата.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук