Най-светлият празник – 24 май бе отпразнуван в Сливен с най-прогресиращата българска група Intellligent Music Project и Владимир Ампов-Графа. Хитове на рок групата, която представи България на Евровизия, вдигнаха настроението на жителите на града, които се насладиха на страхотния глас на фронтмена Славин Славчев и невероятното изпълнение на останалите музиканти в супергрупата, създадена от видния наш учен, композитор, музикант и филантроп д-р Милен Врабевски.

Площадът в центъра на града на стоте войводи се превърна в страхотна сцена, на която взрив от аплодисменти предизвикаха Славин, Бисер Иванов, Стоян Янкулов-Стунджи, Самуел Ефтимов, Лина Никол, Боби Косатката, Димитър Сираков и Красимира Иванова.

Феновете на страхотната българска рок банда с нетърпение очакват нови срещи с Intelligent Music Project, чиито три песни станаха част от двоен албум с емблематични парчета на покойния вече вокалист на Uriah Heep Джон Лоутън.

Трите песни на Intelligent Music Project са по текст и музика на д-р Милен Врабевски -  „Fairytale“ и „Rock ‘n’ Roll Is My Thing“ от първия албум на бандата The Power of Mind и “Things We Can’t Do” от втория My Kind O’ Lovin’. Албумът „Celebrating the life of John Lawton“ е създаден по идея на съпругата на легендарния вокалист – Ирис Лоутън.

Премиерата му ще е в началото на юли. По желание на д-р Врабевски печалбата от авторски права, която му се полага, ще бъде насочена към внуците на легендарния певец.