Порноактрисата Абела Дейнджър хвърли в екстаз последователи си, след като открехна завесата на спалнята си и разкри какви ги върши там.

Двадесет и петгодишната сензация от Маями разказа в YouTube интервю някои от най-пикантните си истории, сред които как се е сприятелила с друго момиче само за да спи с брат й.

На въпрос дали би споделила своята история в порно сайтовете, Денджър заяви, че това ще шокира нейната майка.Порноактрисата, която преди това се е занимавала с балет заяви, също така, че си пада по сценки с фуут фетиш тематика(влечение към стъпалата и краката).Интервюиращият й задава и въпрос за трима актьори, на който тя трябва да отговори с думите „ще го убия“, „ще го из*укам“, „ще се оженя за него“, като можеше да си избере от Брат Пит, Матю Макхонаки, и Чанинг Тейтъм. Тя сподели, че би се оженила за Брат Пит и би убила Чанинг Тейтъм.За Макхонаки звездата от филмите за възрастни казва, че е луда по него. „Той е зодия Скорпион и според мен нещата в спалнята ще се получат невероятно.“Поредното палаво изпълнение на Дейнджър, която има над 9 милиона последователи в Instagram, е било миналото лято, когато е карала над 10 часа, за да прави прави страстен секс, без да уточнява подробности.
Източник: bg-voice