Валентин Радев получи „Златен скункс“ от Боби Ваклинов, заради неадекватните действия на МВР по случая с издирването на двамата избягали затворници от Централния софийски затвор.

Тази сутрин репортер на „Господари на ефира” посети кабинета на Министъра на вътрешните работи, за да му предаде статуетката, а вътре го очакваше цялото професионално ръководство на силовото министерство.

Поводът, който предизвика подигравки по адрес на МВР е, че единият избягал затворник – Владимир Пелов, бе убит при престрелка в центъра на Ботевград, въпреки сигналите, че известно време се е укривал там.

Ваклинов пристигна в кабинета на лидера на началника на силовото ведомство, държеейки златен скункс, но дегизирайки се, точно по начина, по който Пелов близо 2 месеца разиграваше униформените. Репортерът бе сложил дълга черна брада и качулка, явно надявайки се също да не бъде разпознат от министъра.

Какво точно се случва и дали Радев ще приеме златната животинка, символ на големите гафове, гледайте тази вечер от 23 часа в "Господари на ефира".