В руската столица Москва се разследват обстоятелствата около трагичната смърт на 19-годишно бременно момиче, което било намерено мъртво под прозорците на многоетажна сграда на 26 октомври сутринта, съобщават световните издания.

Според информацията, Анастасия Л. била включена в черния списък на момичетата за ескорт в Москва, след като се опитала да измами работодателите си. Твърди се, че девойката е присвоила пари за оказаните услуги и е казала, че клиентът ги е откраднал.

Също така, по вина на Анастасия, полицията намерила апартамент, специално нает за проституция, поради което момичетата трябвало да се изнесат от там.

Съобщава се и че в деня на смъртта си, момичето за ескорт е разбрало за бременността си. Съответният медицински документ е намерен в апартамента, в който Анастасия е живяла с още две момичета. Последните са спяли по време на трагедията.

Служителите на реда с усилие са успели да ги събудят, тъй като те са били в невменяемо състояние, вероятно поради количеството алкохол, което са изпили. След смъртта на приятелката си момичетата набързо изчезнали, въпреки че наемът за жилището бил платен.