Жестока свада между клиент и проститутка в намиращото се западно от Милано градче Бусто Арсицио бе потушена от полицаи, които били повикани от местни жители, събудени от крясъците на двамата, информира "Монитор".

Нещо повече – дошлите с патрулка униформени ченгета успели да сдобрят хваналите се за косите мъж и жена, които пък им обещали повече да не првят така на обществени места. За капак като проява на добра воля, пуснатата без проблеми да си ходи по живо, по здраво жрица, даже даже направила намаление от 10 евро на мющерията си.

Пикантният случай, който бе посрещнат много радушно от социалните мрежи в Милано и Ломбардия, бе раздухан от популярния в Бусто Арсицио районен вестник „Ла Преалпина“. Според изданието клиентът и проститутката от източно европейска страна се били съвкуплили в малките часове завчера в обществена пералня на самообслужване, от онези, които на практика са отворени 24 часа в денонощие.

Отдали се на разюздан секс, за който мераклията платил предварително 40 евро, но той не свършил бързо и след двайсетина минути жрицата започнала да нервничи. Когато работата не станала и на трийстата минута – долу-горе максималното време за сеанс на цитираната цена, проститутката се отскубнала от „калъпа“, обявявайки, че губи ценно време и не може да чака повече.

Мъжът обаче си поискал обратно вече платените 40 евро с аргумента, че тя не го била докарала до оргазъм, моментално получил отказ и той я хванал за косите. Скандалът се завихрил със страхотна сила, двамата започнали да крещят, да се обиждат и не след дълго дошли полицаите. Те бързо убедили осврепелите мъж и жена да се усмирят, като им обещали да ги пуснат да си тръгнат, ако уредят отношението си като цивилизовани граждани.

Тогава жрицата върнала на мераклията 10 евро – нещо като обезщетение за неслучилият се оргазъм, но останалите 30 си ги задържала, целунала го по бузата за довиждане, а после „кацнала“ на кьошето си в очакване на нови клиенти.

Ако се вярва обаче на „Ла Преалпина“, 10-те евро намаление на клиента съвсем не означавали за него щастлив край на историята, тъй като сега ще трябва да плаща 10 хил. евро глоба – ами бързата полицейска проверка установила, че той пребивавал нелегално в Италия и освен това, що се отнася до отношенията му с проститутки, си бил чиста проба рецидивист...