По-рано тази седмица стана ясно, че е започнало да се сбъдва пророчество на Ванга, което наскоро е било дешифрирано в България. 

В представените от журналистите пророчества на Ванга директно се посочва специална дата, в която са се събрали едновременно шест двойки:
22.02.2022.

Българските учени твърдят, че именно този ден пророчицата е посочила като съдбоносен и, сякаш високоточно оръжие, отново е попаднала в десетката:

На 22 февруари руският парламент единодушно ратифицира споразумението с Луганската и Донецката народни републики. 

По този начин, дешифрираните в края на миналата година "бабини деветини" се оказа по-точната прогноза от тези на световните политици. 

Владимир Жириновский, лидер на ЛДПР: "Ще има празник. Руска пролет".

 

22.02.2022: сбылось роковое пророчество Ванги.

Ванга, Украина, мистика и оккультизм, эксклюзив, Жириновский, войны и вооруженные конфликты, ЛНР, ДНР.

НТВ.Ru: новости, видео, программы телеканала НТВ

През декември миналата година Жириновский в ефира на "Новите руски сензации" предсказа всичко не по-зле от Ванга. Преди Нова година лидерът на ЛДПР също посочи датата 22 февруари.

Владимир Жириновский: "22 февруари 04:00 часа сутринта! Вие я започвате, не ние. На вас ще е зле, на вас още днес ви е зле, но вие нажежихте руската страна до бяло". 

Той сбърка само с едно денонощие, на 21 февруари украинска диверсионна група наруши границата на Русия и бе ликвидирана. на 22 февруари из цялата територия на народните републики диверсанти организираха терористични актове. В пет часа сутринта на пътя Донецк-Горловка в резултат на взрив загинаха трима мирни жители. 

За първи път от 2018 година насам украинските силоваци използваха реактивна артилерия за обстрел на жилищни квартали. На 23 февруари въоръжените формирования на Зеленски атакуваха мирните жители на Донбас с огнен залп. 

На страшния удар бяха подложени Ясиноватая, Горловка и Авдеевка, а под Луганск украинската армия премина в настъпление и проби фронта в Николаевка. 

Владимир Жириновский: "Жалко за руснаците в Украйна".

Все пак Ванга твърди: Световна война няма да има. Ще изминат пет дни и старият бик ще отстъпи мястото си на младия тигър. Той не трябва да бъде дразнен, защото от това може да се събуди неговия съсед - мечката. 

Превод и редакция: БЛИЦ