Джесика и годеникът й Флавио от Сао Пауло, Бразилия, с нетърпение чакали деня, който трябвало да бъде най-щастливият в живота им. Без изобщо да подозират, че той ще се превърне в истинска трагедия.

30-годишната медицинска сестра Джесика била бременна в шестия месец. Но в деня, в който влязла в колата, за да отиде на собствената си сватба, внезапно й станало лошо. Младоженката започнала да се оплаква от световъртеж и болка във врата, но роднините й помислили, че просто се вълнува преди церемонията.

В същото време 31-годишният пожарникар Флавио нетърпеливо я чакал пред олтара и бил малко разтревожен, че любимата му закъснява. По това време никой не подозирал, че Джесика е развила прееклампсия  - усложнение в бременността, което се характеризира с повишено кръвно.В колата 30-годишната младоженка загубила съзнание, а когато пристигнала в църквата, за кратък  миг дошла на себе си, за да погледне любимия си Флавио.

Джесика незабавно е откарана в болница, където лекарите установили, че е претърпяла инсулт, предизвикан от прееклампсия и вътрешен кръвоизлив. Медиците били принудени да й направят цезарово сечение. За щастие, бебето оцеляло, но Джесика нямала този късмет и издъхнала след операцията.

„Не мога да повярвам какво се случи. Изглежда, че съм попаднал в някакъв тъжен филм. Плачеш, плачеш, но, излизайки от киното, знаеш, че това е бил само филм. В моя случай обаче филмът никога няма да свърши, а страданието ще продължи вечно”, коментира съкрушеният младоженец.

Превод: БЛИЦ


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DOIS MOMENTOS QUE NÃO COMPARTILHAMOS JUNTOS MEU AMOR. Importante que você estava feliz.

Публикация, споделена от Bahia (@tenente_bahia87) на