Украинците, които живеят в състояние на страх и безпокойство от 24 февруари тази година, искат да знаят датата, на която приключват военните действия на територията на страната им. 

Експертите в областта на астрологията имат различни мнения по този въпрос. УНИАН събра най-популярните прогнози.

Влад Рос

Според него съдбата на Украйна ще се промени след 25 май.

"Сега Юпитер влезе в знака на Овен, което разширява огъня на опасността. На 25 май там ще влезе и Марс, планетата на войната. Тоест, очаква ни доста кървава ситуация. Но в крайна сметка точката на обрат ще започне. Сега най-опасното нещо, което може да бъде, са ядрените оръжия. Най-важният повратен момент може да дойде през юли, когато властта в Москва може да бъде свалена", каза Рос.

Дмитрий Уран

Този астролог даде тревожна прогноза за Украйна за следващите две седмици.

"Тази карта за затъмнение е много обезпокоителна. Слънцето в Телец и Луната в Скорпион ще бъдат поразени едновременно от напрегнатите аспекти на Сатурн във Водолей. Замесени са знаците на Украйна, Русия и знакът на смъртта и разрушението", коментира експертът. 

Анджела Пърл

Астроложката прогнозира, че край на активните военни действия през тази година не трябва да се очаква. Тя казва, че през март 2023 г. ще бъде подписан документ, който ще отбележи мира в Украйна. Може би това ще бъде акт на капитулация на Руската федерация.

"Ние ще спечелим. Астрологията показва, че Украйна ще спечели. И мисля, че сега няма съмнение", каза Анджела.

Наталия Борисенко

Тя казва, че Украйна най-накрая може да се отърве от руските окупатори в края на това лято.

Очевидно победата над Русия ще бъде обявена на Деня на независимостта на 24 август. И от този момент ще има мир“, уточни Борисенко.


Превод: БЛИЦ