Сръбските служители на реда са извършили претърсване в таен бункер, принадлежащ на задържани преди това членове на голяма престъпна група, и са намерили месомелачка, в която открили следи от човешка ДНК. Това съобщи министърът на вътрешните работи на страната Александър Вулин.

"Открихме таен бункер в къща на ужасите в Ритопек, където освен оръжия и експлозиви, имаше и месомелачка. Служители от Министерството на вътрешните работи и отдела на Прокуратурата за борба с организираната престъпност категорично потвърдиха, че в устройството е имала следи на ДНК от няколко жертви на този клан", казал е министърът, цитиран от telegraf.rs.

Същата тази тайна стая принадлежи на лидерите на бандата Велко Беливук и Марко Милкович, действащи под прикритието на обединение на фенове на футболния клуб "Партизан".

Членовете на бандата са се занимавали с продажбата на наркотици и оръжия, а освен това престъпниците са обирали и убивали хора.

Мафиотите са били задържан през февруари тази година, когато те подготвяли покушение срещу сръбския президент Александър Вучич.

Превод и редакция: БЛИЦ