24-годишната Даниела Лупо смята, че не може да се съди за акъла на човек по неговите дела. 


Все пак в нейния клуб хората често я взимат за лекомислена глупачка, макар момичето от много време да работи в сферата на здравеопазването.  

Когато Даниела е била само на 14 години, тя се озовала в болница и тогава разбрала какви точно хора работят там. Тогава момичето решило завинаги да свърже живота си с медицината и миналата година завършила медицинско училище.  

В момента Даниела работи като технически специалист в кардиологичното отделение и планира да учи и за лекар. При това работата ѝ по нощите като моделка, според момичето, въобще няма да попречи на реализирането на нейните планове, пише в. "Сън".  

Кариерата като модел е помогнала на Даниела да си плати за образованието в колежа, както и да си осигури място в нюйоркския клуб Playboy.

Момичето обича да съчетава и двете дейности, защото в болницата всички са много консервативни, а през нощта тя може да се разкрепостява.  

Даниела е феминистка и смята, че работата ѝ като модел на Playboy по никакъв начин не я унижава, напротив, позволява ѝ да се покаже в цялата си красота, макар с това да не са съгласни приятелят ѝ и майка ѝ. Превод и редакция: БЛИЦ