Ташика Смит, 22-годишна жителка на Обединеното кралство, сподели новината в социалните мрежи. Най-накрая тя намерила човека на мечтите си, но той разбил сърцето й, когато направил неочаквано признание - оказало се, че става дума за нейна дългогодишна приятелка, пише "Дейли мейл".

Любовната им история започнала през 2019 година. Младите хора се срещнали в една от популярните социални мрежи. В началото те просто си кореспондирали като приятели. Но скоро Ташики развила чувства към младия мъж. Истинска среща с Арон (както се наричал младежът в мрежата) не можела да се състои по различни причини. Те започнали онлайн връзка.

Мъжът признал на момичето чувствата си и казал, че иска сериозна връзка. Липсата на реални срещи поставила думите му под въпрос. Ташика нямала друг избор, освен да се обърне към частен детектив. Истината, която британката чула, я шокирала.

Детективът разбрал, че всъщност Арон е дългогодишната приятелка на Ташики. Това е приятелката й Сунис и тя създала фалшив акаунт. В продължение на две години Суниса се правела на несъществуващия Арон, за да помогне на своята приятелка. По този начин тя искала да я отвлече от миналите неуспехи в любовта. Как ще приключи тяхното приятелство сега, никой не може да предположи.

Превод: БЛИЦ