Жителка на американския град Портланд, Орегон, започна връзка със семейна двойка и разказа за съставения от тях секс график, пише Daily Mail.56-годишната Мелани Моузли се срещнала за първи път с 69-годишния Клиф Рийс през март 2018 г., когато и двамата се учели да танцуват салса.

Седем месеца по-късно, по време на танцово представление, тя се запознала с 45-годишната Чарити Джой. И двете познанства се оказали краткотрайни, но през януари 2019 г. жената отново се срещнала с Рийз и Джой и този път те били заедно. „Веднага ги разпознах“, казва тя. „Оказа се, че са имали среща и са се срещали от месец.“Двойката признала на Моузли за склонността си към полиамория и я поканила на среща. Скоро тя се преместила при тях и тримата започнали да живеят заедно. Жената получила отделна спалня и се съгласила да спазва графика за секс, който били съставили.

Той уточнява кои дни тя може да се уедини с Клиф, кои дни с Чарити и кога имат насрочена тройка. Освен това Моузли можела да създава други романтични познанства. „В миналото постоянно изневерявах на партньорите си, но с тях открих дълбока връзка“, казва тя.

Превод: БЛИЦ