Руската певица Катя Лел проведе пресконференция в Москва, по време на която направи много нетипични изявления. Според изпълнителката преди 28 години тя се срещнала с извънземни.

Според Катя случилото се с нея изглежда като приказка, но подчертава, че тази история изобщо не е фантастика. Лел уверява, че нейният първи контакт с извънземни бил на 9 юни 1990 г. в Налчик. И всичко това станало пред нейните роднини и съседи.

„Внезапно светлина се насочи към прозореца и на всички им направи впечатление. А вече беше много късно и тъмно. Започнаха да дават времето по телевизията и чух мелодия, тъй като имам музикален слух. Седяхме и си говорихме. Веднага щом светлината се появи отвън, всички отреагираха. Видях три лъча, които паднаха в центъра на един кръг, който виждах от прозореца. Лъчите бяха толкова сини с жълти и червени цветове. Знаете как се пускат ракетите. Първото нещо, което си помислих, бяха: пуснаха ракети", спомня си певицата.

Според Лел след първия й контакт с извънземни същества тя е останала без зъби.

„След това дойдох на себе си, а около мен беше гробна тишина. Питах тези около мен:„ Защо всички сте ме запнали? “. Времето минаваше. Колко - не е ясно. Погледнах часовника си и беше 9,35 ч. За нас обаче изглеждаше като миг. Всички мълчаха, всички се страхуваха, а сестра ми Ира, която не се шегува и винаги е много сериозна, ми каза: “Отвори уста!” Питах я: “Защо?” Тя ми повтори: “Отвори устата си". Не предполагаш, че нямам зъби, защото нямаше болка или кръв. Отидох до огледалото. Отворих устата си и не вярвах на очите си - нямах зъби. Аз никога не съм ги вадила", заключва певицата.