Полицайка спечели конкурса за красота "Мис Германия-2019". По-рано тя привлече вниманието в интернет и бе наречена "най-красивият служител на германската полиция", пише DailyMail.

Победителката бе обявена в неделя, 24 февруари. 28-годишната Надин Бернайс победи 9,5 хиляди участници и получи титлата. Надин бе най-възрастната участничка в конкурса, слад като миналата година станаМис Баден-Вюртенберг. Тя работи в полицията и разследва интернет престъпления.Абонатите в мрежата веднага констатираха, че победителката от германската полиция е станала достоен съперник на 34-годишната Адриен Колезар. През май 2018 г. тя придоби популярност в интернет като „най-красивата полицайка”.


28-годишната Бернаис от град Дрезден разказа от сцената как на 18-годишна възраст се премества във федерална провинция Баден-Вюртемберг, за да се издържа сама . „Бих посъветвала всички да направят същото: напуснете дома си в ранните години, за да се научите на независимост без помощта на родителите“, каза тя. „Работих в полицията в продължение на десет години и никога не съм съжалявала“, споделя тя.
 


Като награда германката има възможност да пътува до различни страни през следващата година, както и да спечели кола и дрехи. Любителката на тренировките за издръжливост и колоездене признава, че с удоволствие ще „се наслаждава на славата си“.

Превод: БЛИЦ