Медиите редовно публикуват различни прогнози, които понякога дори не са проверени: независимо кой го е казал, важното е да бъде сензационно и вълнуващо. Неотдавна Daily Express взел прогнози от топ ясновидеца Крейг Хамилтън-Паркър. Материалът обаче бил изгубен в редакцията.

Когато се открили предсказанията, станало ясно, че думите вече са започнали да се сбъдват, съобщават световни медии. Сега, въпреки очертаващото се временно примирие между САЩ и Иран, те отново звучат актуално. 

Πpипoмнямe, чe Kpeйг Xaмилтън-Πapĸъp бeшe тoзи, ĸoйтo пpeдвиди, чe Дoнaлд Tpъмп щe дoйдe нa влacт. Toй пpoгнoзиpa и aтeнтaтa в Hицa, ĸaĸтo и peдицa дpyги cъдбoвни cъбития. 

Ясновидецът отбелязва, че в следващите две години в Близкия изток ще има конфликт. Иран ще потопи американски самолетоносач в началото на конфронтацията. Върховните лидери на Иран ще бъдат свалени след отмъщението на САЩ, които по време на революцията в Азия ще подпишат споразумение с Русия.

Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат. Силите му ще се разширят, Америка ще процъфти. Здравето на президента ще се влоши, така че работата му ще бъде прекъсната за известно време.

Договорът ще бъде сключен и с Великобритания, която напълно ще се оттегли от ЕС. Кризата ще обхване Европа, няма да засегне САЩ и Великобритания. В тези две страни недвижимите имоти бързо ще нарастват, докато в средиземноморските страни ще паднат до нелепи суми.

Търговската война с Китай ще ескалира. В Китай демократичните реформи ще бъдат проведени под натиска на революционерите. В Северна Корея лидерът ще бъде свален, той ще избяга в Китай.

За една година ще се случат много земетресения. Те ще принудят олимпийските игри да се отменят. Ще има новини за Юпитер и уж за контакт с извънземни, чиято реч ще бъде записана от Вояджър 2.

Думите на екстрасенса вече започват да се сбъдват, така че кредитът за доверие в него е голям.

Превод: БЛИЦ