Във Великобритания съдят мъж за убийството на собствената му съпруга поради ревност. Ревнивецът получил пристъп на гняв по време на съпружески секс, когато партньорката му погрешка го нарекла с чуждо име.
Процесът срещу 53-годишния Колин Скъли се води в Кралския съд на град Лийдс, графство Западен Йоркшир. При разпита в полицията подсъдимият признал, че е убил 39-годишната си съпруга Трейси, пише “Дейли мейл”. Нещастната жена в любовен екстаз допуснала непростима грешка, наричайки съпруга си Пол.
Колин казва, че и по-рано е подозирал, че жена му му изневерява, защото виждал тя да изпраща много откровени SMS-и на някого. Колин дори подозира кого точно си представяла съпругата му по време на фаталния полов акт – познатия от мотоклуба Пол Дейтън.
Колин разказал още, че и преди е имал пристъпи на ревност, когато жена му произнасяла имената на други мъже, посочва Newsru.
Пред съда прокурорът обясни как е било извършено убийството – Колин натиснал с коленете гърдите на жертвата, а след това задушил Трейси с една ръка. Според заключенията на патолозите страдащата от атеросклероза жена е умирала дълго. Нейната съдба обаче не интересувала Колин – той бутнал бездиханното й тяло от леглото и отишъл да спи в детската стая. Едва на другия ден, като се събудил и видял, че съпругата му не дава признаци на живот, Колин извикал полиция. “Нещо съм направил с жена си и сега не знам какво й е”, казал мъжът по телефона. /БЛИЦ