Британи Дрексел отишла на море независимо от забраната на родителите си. Това, че не ги послушала, обаче довело до смъртта й. 17-годишното момиче било нападнато от банда престъпници, които го изнасилили, пребили, а накрая хвърлили тялото на крокодилите.
Всичко това се случило преди седем години. През цялото това време родилите на Британи се надявали, че дъщеря им е жива. Тя изчезнала без следа през април 2009, когато заминала заедно с приятелки за няколкодневна екскурзия и повече не се върнала. Полицията успяла да възстанови по данните от телефона й, че е била държана против волята си в Южна Каролина.


 
Разследващите разпитали десетки заподозрени, но без никакъв успех. Едва сега този случай започнал да се разплита. Помогнали показанията на затворник от Колумбия. Той признал, че станал свидетел на последните моменти от живота на красивата блондинка.


Дъглас Колин е станал свидетел как момичето е било изнасилено.
 
„Отидох в склада да предам на свой приятел пари и видях как там синът му и няколко други момчета изнасилват това момиче. Свършиха и заспаха. Тя се опита да избяга, но те я върнаха обратно в склада. Там се чуха два изстрела и след това вече видях как носят тялото”, разказал затворникът на полицаите. Двамата мъже, които той посочил като извършители, вече са зад решетките. Засега обаче не са им повдигнати обвинения за убийството на Британи.
 
Друг затворник разкрил още ужасяващи подробности за момичето и за това какво се е случило с тялото й. По думите му трупът бил хвърлен на алигаторите, които изяли момичето.
 
Превод и редакция БЛИЦ