Противоречивата фолк певица Йелена Карлеуша (41) е известна с многобройни скандали, но никой не е очаквал, че заради нея известният турски актьор Акин Акинозу (29) ще има проблеми със годеницата си Сандра, която го „хванала“ постоянно да гледа снимки на сръбкинята и записи на нейни изпълнения.

В пристъп на гняв тя му казала, че вече не иска да го чува или вижда.

"Акин и Сандра трябваше да се оженят, но изглежда няма да има сватба", каза източник, близък до вече бившата двойка, цитиран от "Вечер".
„Той не„ излиза “от профила в Instagram на Карлеуша. Веднага стана ясно за Сандра, че годеникът й „е загубил главата си“ по сръбската певица. Сандра много се разстрои, когато разбра, че бъдещият й съпруг е „луд“ по певицата. Тя дори опакова нещата си и напусна апартамента им“, допълни източникът.

Между другото, Акин също видя Йелена на живо, тъй като тя често идваше в Турция, когато съпругът й игра за футболния клуб Бешикташ.
„Тя дори им пееше, когато спечелиха. Така всички, които са известни в Истанбул, познават Карлеуша и нейните изпълнения са излъчвани по всички телевизии. Тогава Акин я забеляза. И сега, когато чу, че Душко може отново да играе за турски клуб, той е напълно „луд“. Ето защо и "кисне" в профила на Йелена, за да си напомни колко е секси и красива и най-вече специална, " обобщи източникът.

Превод: БЛИЦ