Мишел Рени от Мичиган, САЩ, е разказала за работата си като сурогатна сексуална партньорка, при която, наред с други неща, учи хората как да правят секс.

45-годишната американка признава, че е започнала да мисли за собствената си сексуалност след развода със съпруга си, съобщава "Мирър".

Мишел прочита много материали за секса и женския оргазъм, а също така гледа филма "Сурогат", разказващ историята на мъж с увреждания на средна възраст, който решава да загуби девствеността си с помощта на сурогатна сексуална партньорка.

Скоро Рене осъзнава, че може да печели пари от хобито си. Първоначално започва да прегръща хора за пари, но скоро осъзнава, че това не й е много интересно, и се премества в по-малко консервативния щат Калифорния. Жената обяснява, че работи с клиенти, хетеросексуални мъже, заедно с психотерапевт. Сред пациентите ѝ има много девственици и такива, които страдат от еректилна дисфункция или преждевременна еякулация.

Задачата на Рени е да ги научи да разбират личните си телесни граници, да ги научи на умения за безопасно общуване и да им помогне да започнат да се наслаждават на секса и сексуалните практики.Американката признава, че 90 процента от работата й няма нищо общо със секса и че почти всички проблеми на клиентите й се дължат на психологически бариери и нагласи.

Според нея, работата като сурогатна сексуална партньорка се смята за законна, тъй като клиентите ѝ плащат не за сексуални услуги, а за психотерапия.Рени добавя, че работи с клиенти от шест месеца до една година, преди да започне да използва сексуални практики. Американецът подчертава, че повечето хора нямат представа какво искат в леглото и не знаят как да кажат "не" или "да" на партньора си.

Превод и редакция: БЛИЦ