За тази рецепта използвах свинско филе, но вие можете да изберете прясно, свинско месо без много мазнина, пише кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме как да си направите безумно вкусни пържени яйчица. Разкрихме ви и тайните на шкембето и как да го направите любимо ястие на всички у дома. 

Вкусът на левурдата (дивия чесън) е мек и за разлика от стария не оставя много наситен дъх в устата, нещо което на мен не ми допада, защото за моите вкусови рецептори, прекалено претъпява останалите съставки. Но свят шарен, ако обичате повече чесън, възползвайте се. По желание заменете левурдата с пресен чесън.

Вижте тайната на сочните, вкусни и крехки свински филенца на jenata.blitz.bg