Адел порази почитателите си, след като успя за кратко време да отслабне сериозно. Става дума за цели три размера на дрехите. 


За първи път тя показа новата си слаба фигура вечерта на Коледа, когато в мрежата се появиха нейни снимки, направени по време на коледното парти на изпълнителя Дрейк.  През изминалите дни 31-годишната певица отново вся смут сред феновете си със снимки, на които тя е още по-слаба, направени на плаж по време на почивката ѝ с Хари Стайлс и Джеймс Кордън.  

Но как световноизвестната изпълнителка успя да смъкне толкова много килограми? 

Момиче свали 100 килограма за няколко месеца, ето как изглежда сега

Адел разкри, че е решила "да се поти вместо да плаче" след развода си със своя съпруг Саймън Конеки миналата година.  

Твърди се, че изпълнителката на хита Someone Like You се е подложила на "интензивни" тренировки у дома си, ползвайки за целта специално заснети видеа на треньори. 

По информация на в. "Сън", сред любимите видео тренировки на звездата са дивидитата на Джо Уик. 

Тя също, както се съобщава, е "голя фен" на личния фитнес инструктор Далтън Уонг, който е известен с това, че вкарва във форма за ролите им звездни актьори, сред които е и Дженифър Лорънс. 

Амбър тежеше 300 килограма, сега обаче е истинска красавица СНИМКИ

Източник също е разкрил: "Адел тайно тренира с тези лични фитнес инструктори". 

"Тя не обича да тренира пред очите на други, затова следва режимите и плановете за тренировките у дома си, използвайки видеа и наръчници. Прогресът ѝ през последните шест месеца е видим за всички", разкрива още той. 

Твърди се още, че загубата на излишните килограми е накарала певицата и майка на едно дете "да се чувства по-секси от всякога". 

Източник каза пред Hollywood Life: "През изминалата година тя научи много неща за себе си и сега отслабването ѝ е доста лесно за нея".