Д-р Силвена Цветанова:

През пролетта стомахът става по-чувствителен

„През пролетта страда гастроинтестиналният тракт основно заради преминаване от твърди, консервирани храни, месо, тестени продукти към плодове и зеленчуци, които съдържат по-големи количества целулоза, фибри, плодова захар и киселини.

Промяната в менюто обаче не е единствената причина стомахът да страда през пролетта. Съществуват и други фактори – пролетните вируси, бактериални инфекции, обострянето на други придружаващи заболявания, свързани със сезонността.”

---------------

Стойка Кръстева:

Без месо не мога да живея

---------------

Българка стопи 100 кг за 3 месеца

---------------

Д-р Анна Попова:

Ваксината срещу хипертония е бъдещето на медицината

---------------

Калина Асенова:

Загубих зрението си на 10, но карам ски и се катеря

---------------

Ковид днес протича различно

 

Това са само част от интересните и полезни теми, интервюта и четива, които ще намерите в бр. 4 на вестника, който е на пазара от понеделник - 23 януари.
 
Ако искате да го получавате лично в пощенската си кутия, сега е моментът да се абонирате за в. „Доктор” с каталожен номер 213.

Вече е възможно да направите и онлайн абониране на следния линк:
 http:/www.abo.bgpost.bg/?cid=16&q=%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80