Политическият PR експерт Нидал Алгафари написа остър коментар по повод новото служебно правителство и плановете му. Става въпрос за информациите, че започват ревизии из държавните институции.

Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:

Приятели,
всякакви сайтове претендиращи, че са информационни тръбят, че започват ревизии из държавните институции. Чета за какви ли не схеми на корупция, кражби, грабежи и подобни на тях деяния, описани в наказателно процесуалния кодекс.

Не чувам и никъде не прочетох, някой от новата власт да говори или пише за най-голямото ограбване в историята на България. Дали темата КТБ е табу за настоящите, предстоящите и предишните?

Дали пладнешките обири случили се около приватизацията са незначителна тема? Дали опразнените външно търговски валутни сметки след 10-ноември не са от значение за случилото през прехода?

Щом ще се търси отговорност, то нека бъдат добри желаещите промяната да изследват и открият причините за низките доходи на всички в България. Да бъдат уличени и предадени на съда причинителите за всичко, което ни докара до тук. Защото безнаказаността е от тогава. Защото чувството за липса на справедливост е от тогава.