Евродепутатът и лидер на "Презареди България" Николай Бареков коментира поредното сваляне от ефир на Люба Кулезич. Припомняме, че журналистката в последно време се изявяваше в Би Ай Ти, където бе поканена от Сашо Диков. Вижте какво коментира Бареков:
Като потърпевш съм длъжен да коментирам поредната конфузна ситуация около фамозната водеща Люба Кулезич. Сценарият с нея винаги е един и същ. Всеки, който и подаде ръка в живота и "професията" (Пеевски, Борисов, Цветанов, Гергов, Диков и моя скромна милост), си пъха змия в пазвата. За благодарност - плювни и помия като от стара захвърлена любовница.

Кулезич е изключително неблагодарно животно, което има неистова нужда да слугува и влюбва мазохистично в един господар, който после с удоволствие и садизъм да предава. Случаят с нея не е журналистически, а чисто клиничен. Питайте потърпевшите. Етика, журналистически стандарти, морал, обективност ....понятия, които няма да срещнете в нейния личностен ареал. Но парите и егото са на пиедестал. Да се готви последният и благодетел от Белград... Странно е, че Шоуто на Кулезич отдавна се изтърка, но пък с тъпа упоритост продължава. Докога?", смята Бареков.