Писателят Калин Терзийски отново избухна със заядлив коментар във "Фейсбук", в който на примера на римската империя пророкува как ще се срине и България.
След като преди дни известният с влечението си към алкохола общественик пропищя от успехите на Гришо и се вгледа в банковата му сметка, сега той коментира и скандалите около новата Мис България.

Публикуваме коментара на Терзийски без редакторска намеса:

"ЗА МИС БЪЛГАРИЯ ИЛИ ДОБРО ИЛИ...
Защо ли се занимавам с това? Питам се и отговор не искам...Защо като писател не си пиша там за...? Хм, за какво СИ ПИШЕХА ТАМ писателите? Трябва да попитам във фейсбук. Там хората знаят.
Българинът е много способен човек. Способен е дори да каже на писателя: Абе ти що не си пишеш там за твоите писателски тъпотии, ми си се захванал с неща, дет ги не разбираш..."  д..а маа му! 
Пиша примерно за Григор Димитров нещо. Давам пример с Атила. Който е казал на император Валериан, че ако той си позволява да го посреща в компанията на любимия си, обожествен състезател-колесничар от Форума, тая римска империя няма да изтрае и двайсет години. Империя, в която се тачат прости колари наравно с императора – няма да трае повече от двайсет години – така рекъл Атила. И се оказал съвсем прав. Та така де. Чел съм доста неща, давам примери. 

Пълният текст четете тук: