Синдиците от КТБ публикуваха стряскащи числа за грабежа на КТБ. На яве излязоха свързаните със скандалния банкер-беглец Цветан Василев схеми със златните предприятия "Дунарит" и "Петрол", от които са източвани милиони.
Стана ясно, че схемата, е основната причина за кървавата рана от близо 5 млрд. лева, която се отвори в държавната хазна.

Но какво от това? Идеологът на КТБ Иван Костов не само не е заключен, ами си реди пъзелите от палата в Драгалевци. И си създава нови проекти - "ДАЙ БЪлгарияа" и "Нова република", с които да адвокатства на приятеля си Цветан Василев.

ЦИК овчедушно ги регистрира за изборите и узаконява манипулациите им. Вместо да е в затвора, българският Сорос ще изникне в любимата си телевизия bTV, за да ни проповядва морал, а после ще си хапва скариди с Цецо Василев.

Кафявите медии на Прокопиев ще се правят, че уж нищо не се е случило и ще продължават да ни заливат с инфантилните изказвания на Христо, Радан и Трайчо.

В това време шефката на фондация "Бъдеще за България" Елена Костова ще си купува перли, а после ще хленчи, че няма пари за мляко и хляб, защото са й запорирали пенсийката.

За всички останали 7 милиона българи остават зрелищата. И отровният смог, който трови въздуха и превръща снега в катран.

Ивайло КРАЧУНОВ