Българската политика съвсем е заприличала на кално блато, в което участниците в нея се опитват да удавят малцината българи, които все още са останали в родината ни.
След срамното решение на ЦИК да регистрира сектата "ДАЙ България" на проваления протестър-министър Христо Иванов, за участие в предсрочните парламентарни избори се стяга и кликата "Нова република".

И двете сбирщини се побират в рамките на социологическата грешка, но това не пречи на уважаваните иначе bTV и Нова телевизия по цял ден да замърсяват ефира с лидерите им Радан, Трайчо, Пинокио и кабаретната актриса от Пловдив Деси Каназирева.

Странно защо обективните телевизии не попитат провалените си събеседници каква е истинската причина за създаването на партиите им. А тя е ясна - "ДАЙ България" и "Нова република" са създадени в лабораторията на Ментора от Драгалевци - Иван Костов.

Чудовището, което смаза българската икономика чрез разбойническата приватизация, вече 30 години е окупирало българската политика и изпива соковете й.

Зад новите му проекти прозира защитната линия на банкера-беглец Цветан Василев, заради когото държавата се прости с активи за 4.3 млрд. лева.

Идеологът на КТБ Иван Костов всъщност иска да осигури адвокатска защита на Василев през двете секти, за които се твърди, че се финансират с парите от "Дунарит" и "Петрол".

Години наред цялото семейство на българския Сорос смучеше от КТБ. Жена му Елена Костова нагло обясняваше в пространни интервюта как останала без пари за хляб и мляко, защото й запорирали пенсийката в КТБ.

Създателката на скандалната фондация "Бъдеще за България", обаче не обели и звук за хонорарите от по 30 000 евро, които прибираше една от щерките й от КТБ и как семейството смучеше от наем на помещение дадено на същата банка.

През устата на Костов една от пионките му Христо Иванов поиска пълна ревизия на синдиците на КТБ.

Преди това скандалният протестър не се поинтересува защо Цветан Василев близо две години се къпе в разкоша на Белград, вместо да бъде изправен на подсъдимата скамейка.

Как да очакваме справедливост от Костов и учениците му, които искат да превземат държавата и да си построят нова, която да опоскат, така както направи той с мафиотското раздържавяване?

Ревизия наистина трябва да бъде направена незабавно и то на космическите доходи на Костов и фамилията му. Интересно ще бъде да се разровят доходите и на т.нар. говорител на Нова република министър Трайчо, който не се посвени да лапне 70 000 евро, за да се яви като свидетел по делото, което се води срещу България по казуса "АЕЦ Козлодуй". За двете години, в които Трайчо беше министър не се запомни с нищо друго освен с обвиненията за лобизъм в полза на фирмите за зелена енергия на Прокопиев и проваления бизнес форум в Катар. 

Една пълна и обективна проверка от страна на компетентните държавни органи ще повдигне плътната завеса на задкулисието, което днес е пленило милата ни татковина.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ФОНДАЦИЯТА НА ЕЛЕНА КОСТОВА "БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ"!