Луната продължава да е в знак Риби - знакът на космическата хармония. В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума.
Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Ще преобладават романтично настроение и мечтателност. Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо.

След 16:39ч Луната преминава на празен ход и става неефективна, затова и всичко, което започнете по това време може да бъде неефективно, да срещате трудности или да се провали направо. 18-ти лунен ден (продължава до 21:39ч) Енергетиката на този ден прави човека пасивен.

Не се учудвайте, ако чувствате лека приятна слабост или пък уморени. Гледайте да не се натоварвате допълнително. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот.

Противопоказно е препиването, пушенето.

Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. По-малко часове сън. Вслушвайте се внимателно какво казват по ваш адрес днес. В 18 лунен ден най-вероятно това ще е истина. Анализирайте всички думи казани за вас, но не ги приемайте в качеството си на ръководство за действие. В противен случай ще се поддадете на влиянието на околните.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, да не се провокират спорове, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.