Според него пилотите редовно се сблъскват с различни неидентифицирани обекти в небето. Това не са чинии със зелени човечета, а наистина съществуват. 

Пилотът не разказва за тяхната същност, но споделя с абонатите кадрите, направени по време на полета.Пилотът от гражданската авиация под прякора LETCHIKLEXA ​​сподели своята история в своя телеграм канал.

„Хората често ме питат: „Алексей Викторович, виждали ли сте НЛО?“ Отговарям, да, виждал съм го! ”, - казва блогърът-авиатор.

„Но това не означава, че съм срещал малки зелени човечета. Не, не съм ги видждал. Но факт е, че неидентифицираните обекти наистина са там “, казва той.
На кадрите от видеото, заснето от пилотската кабина, се виждат два светещи обекта, летящи в небето на пресичащи се курсове, на височина, значително по-висока от височината на полета на самолета (10-12 км).

Най-вероятно пилотът е заснел два космически спътника, които летят на височина от 150 до 500 км. Също така е лесно да се сбъркат големи парчета космически отпадъци и фрагменти от стари орбитални апарати за НЛО.

Сега в орбита около Земята има над 34 000 парчета космически боклук, по-големи от 10 см. При слънчево време и през нощта много от тях могат да се видят с просто око.

Превод: БЛИЦ