Виктор Николаев, моите уважения, пита един от нашите хора: "Ама пак ли предлагате от същото". Не, от същото, за жалост вече няма. Слаб туризъм, високи цени. Дайте ми една сфера. Това коментира Бойко Борисов пред журналисти в щаба на партията по време на извънреден брифинг.

"Обаждам се към "Да, България", да добавим и за F-16. Ние платихме 100% и искам да включим в декларацията диверсификация и на ядреното гориво. Какво ви спира за другите? Защо само "Газпром"? Да не ви мъчи нещо там? Искам да прибавим самолетите, еврозоната. Хайде, да направим един такъв документ", каза той.  

"С Гърция охладняхме, защото през тези 2 години ни изтеглиха всичко. Мицотакис говори за газов хъб в Гърция, а ние сме прости клиенти, които всеки товари, както намери за добре. Нямаме слотове, нямаме договори. Какво им пречеше да си тече договора, докато преговаряме.

През това време ще си отидем при Ердоган, запазили сме си слотове, след това в Александрополос запазваме 1,5 млрд. капацитет, защото си е наш и имаме предимство. Как сме го правили 12 години, бе? Те дойдоха и за година и половина съсипаха всичко. Кое потръгна от всичкото? Дайте едно потръгнало. Инфлацията потръгна и удари тавана", допълни Борисов. 

"Ние сме готови с листите. Имаме млади, можещи, знаещи и красиви хора. Трябва да ви кажа, че съм готов в парламента журналистите да направят конкурс за красота за мъже, жени, девойки и старци и ще ги пребием във всяка една възрастова група. Ако Рашков и Ананиев влязат, тази възрастова група ще е сложна", пошегува се той. 

Според Борисов трябва нацията да помъдрее и да намери път за стабилно управление. 

"Ще влезем в каскада от избори в най-тежкото време. Разсъждавам обратно на Кирил и Асен. Да оставим избирателите да кажат кой е по-хубав, кой е повече за пенсиониране, дали е певец от миналото и може ли сега да събере 100 хиляди на концерт, аз мисля, че може", каза той. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук